mogelijkheden

equix design grafisch ontwerp en websites

Grafische en online mogelijkheden.

Laten we goed beginnen met een duidelijk plan.


Wij bieden veel mogelijkheden om je bedrijf, instelling of idee op een professionele manier te realiseren en daarmee jezelf te kunnen onderscheiden. Een functionele totaaloplossing van offline en online presentaties. Een goed passend ontwerp voor jouw huisstijl tot en met een mooie website met landingspages en een slimme mailingtool, er is erg veel mogelijk.

Wil je meer informatie over onze diensten en online producten?
Bekijk onze mogelijkheden en voorbeelden en neem contact op !

Ontwerp, design en creatief

Het begint allemaal met een goed grafisch ontwerp. Van een sterk en onderscheidend logo tot en met een complete huisstijl voor je bedrijf of instelling. Wij realiseren o.a. logo's, huisstijlen, brochures, promotiewerk en diverse specials zoals: verpakkingen, mock-ups en productlabels.

Wij maken van alle grafische ontwerpen een complete huisstijlmap welke ook online voor jou te bereiken valt zodat je altijd de bestanden dicht bij de hand hebt in alle gewenste formaten en bestandstypes. Handig als je visitekaartjes op zijn.

Het centrum van je online presentatie is de website of webshop.
De bezoeker kan makkelijk de juiste informatie snel vinden of een product kopen.

De website is de plaats waar sociale media koppelingen op staan, de landingspagina voor Google zoekresultaten en waar transacties worden voltrokken. Bij een goede website wordt er rekening gehouden op de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en een onderscheidend ontwerp. Onze websites zijn gebouwd voor alle schermen (responsive) en kunnen snel en veilig worden bezocht.

Websites en webshops

Gebruiksvriendelijke tools

Een slimme tool is een handig verlengstuk van jezelf om te communiceren met collega's, processen te managen en documenten en foto's te delen. Daarnaast kan je ook makkelijk taken verdelen onder collega’s door ze een eigen inlog te geven.

Klanten en relaties beheren, facturen maken en een planning voor de nieuwe week maken. Alle online tools zijn prettig te gebruiken op elke browser en zijn voor zowel grote als kleinere schermen geschikt.

Viqs

Eenvoudig beheren van klanten en relaties.
Nieuwe planning maken voor medewerkers.
Facturen maken en mailen.

Viqs is een veelzijdig systeem in te laden
met makkelijk te gebruiken modules die jouw
werk een stuk prettiger maken.

Vulservice en onderhoud

Soms heb je zelf geen tijd om de website te onderhouden. Een goede up-to-date website is belangrijk om de bezoeker goed te informeren. Producten updaten en artikelen zoals een eventkalender, nieuws en workshops actualiseren; zorgt ervoor dat bezoekers interesse behouden, je product aankopen en de website willen doorgeven via o.a. sociale media.

Naast content is ook de website technisch onderhouden belangrijk. Wij updaten zowel grafisch als technisch de website zodat deze voor elk scherm en browser optimaal werkt.

Foto’s zeggen zoveel meer dan woorden. Met goede foto’s wordt de website of een brochure veel duidelijker en kan de juiste sfeer worden gezet. Wij maken zelf foto’s en kunnen deze naar wens bewerken, maar ook werken wij samen met partners die voor elk gewenst thema en op locatie de foto’s kunnen maken. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar van productfoto’s, portretfoto’s tot aan Drone opnames.

Daarnaast bieden wij ook voor veel thema’s prachtige stockfoto’s die voor klein als groot formaat te gebruiken zijn. Daarbij kan je denken aan posters, wraps voor een auto of mooie boards voor op je bedrijfspand. Bezoekers en potentiele klanten kunnen je hier makkelijk aan herkennen.

Fotostock en beeldbewerking

Nieuwsbrief en feedback

Verstuur een nieuwsbrief of mailing naar je relaties.
Je kan lijsten aanmaken, relaties importeren, prettig je layout opmaken en deze personaliseren.

Ideaal voor het presenteren van een nieuw product of dienst of voor het aankondigen van een nieuw seizoen met workshops. Via het nieuwsbriefsysteem kan je dit eenvoudig managen en zelf bepalen wanneer je de mailing verstuurt en naar wie. Via het systeem wordt inzichtelijk hoeveel relaties de mail hebben ontvangen en kan je alle statistieken bekijken.

Bolt

Maak mooie productmailings.
Prijslijst mails van diensten.
Enquête mails voor klanten.

Bolt is een makkelijk te gebruiken mailprogramma
waarmee je in een paar stappen een relatielijst kan
samenstellen en mooie mails kan verzenden.

Stabiele hosting en cloud met domeinnaam en e-mail. Onze servers zijn geconfigureerd om de websites en tools snel en veilig te gebruiken. Hierbij leveren wij ook de e-mail installatie service voor op mobiele apparaten en installeren wij SSL certificaten voor de beveiliging van de website.

Optimale veiligheid is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. De aangeboden diensten zijn standaard voorzien van een back-up systeem en bij het uitvallen wordt deze direct vervangen en blijft jouw website in de lucht. Geen zorgen en achter de schermen wordt alles geregeld.

Cloud en domeinen

Hulp op afstand

Het kan gebeuren dat er plots iets moet worden op de website of je hebt assistentie nodig met een bepaalde handeling; wij helpen je verder.

Wij helpen je dan graag verder met onze hulp-op-afstand service. Ons team staat voor je klaar om je computer over te nemen op afstand om daar de reparatie uit te voeren of telefonisch om je door bepaalde stappen te helpen.

Wij voeren de opdracht uit, lossen het probleem op en kunnen snel een kleine opdracht voor je uitvoeren.

Goed gevonden worden met jouw website en webshop op het internet is erg belangrijk. Wij leveren verschillende diensten aan om je hiermee te helpen. We richten ons o.a. op het optimaliseren van de website voor de zoekmachine (SEO) en het opzetten van een goede Google campagne met advertenties.

Adverteren op Google AdWords is de meest efficiënte manier van adverteren die er bestaat. Je doelgroep kan geselecteerd worden en het rendement is volledig meetbaar. Je stuurt een zoeker eigenlijk jouw gewenste richting op. De bezoeker zoekt en jij biedt de oplossing op jouw website.

Google diensten

Jouw mogelijkheden bekijken?

Vrijblijvende afspraak


Je kan bij ons langskomen in de studio, of we komen langs bij jou op locatie. Geheel gratis.

Ook 's avonds


Wij begrijpen goed dat je overdag druk kan zijn. Daarom kan je met ons ook 's avonds afspreken.

Alles-in-1


We ontwerpen je logo en kaartjes, maken jouw website en verzorgen alles tot in de puntjes.