concept en realisatie

equix design grafisch ontwerp en websites

Samen aan de slag met een mooi project.

Creatieve realisaties voor jouw bedrijf of instelling.


Je hebt een idee die je wilt uitwerken naar een echt ontwerp. Dit kan voor je website of webshop zijn, maar ook voor een nieuw logo of een brochure. Dit is een goede eerste stap waar we samen mee verder kunnen gaan. Vervolgens gaan wij met elkaar aan de slag om te kijken welke mogelijkheden er zijn om dit te realiseren en om het een succes te laten worden!

Wil je meer informatie over onze diensten en online producten?
Bekijk onze mogelijkheden en voorbeelden en neem contact op !

Onderzoek en analyse
Concept en design
Realisatie en ontwikkeling

Onderzoek en analyse


Na onze eerste lekkere bak koffie samen, starten wij met alle besproken punten vanuit onze kennismaking, te verwerken in een heldere documentatie en schetsmodel.

Vanuit daar starten we met een stuk onderzoek naar o.a. de doelgroep, de branche, concurrenten en de factoren voor een onderscheidend passend ontwerp.

Het kan zijn dat je nog niet precies alles weet hoe je het wilt hebben, maar daar helpen we je bij en tonen je voorbeelden en vertellen je welke mogelijkheden we jou kunnen bieden.

Concept en design


In de volgende fase gaan we beginnen met het ontwerp. De besproken wensen worden uitgewerkt in een concept model die we in een presentatie laten zien. We hebben dan ook het moment om verschillende aanpassingen te bespreken. Hier gaat altijd even een korte tijd overheen om alles even goed op elkaar af te stemmen zoals je dat wenst.

Als we alles naar wens hebben aangepast kunnen we aan de slag met de daadwerkelijke realisatie. Dit kan dus betekenen het design gaan maken van het logo of de website schets om te gaan zetten naar een echte HTML pagina.

Realisatie en ontwikkeling


Nu zijn we goed op weg en kunnen we starten het ontwerp definitief maken van het logo en de huisstijl, en de website volledig in HTML te maken en technisch te ontwikkelen en koppelen aan een beheersysteem (CMS) om zelf de website te kunnen bewerken.

Alle grafische ontwerpen en illustraties worden klaargezet voor het drukken, de website wordt verder gevuld met aangeleverde content zoals producten, informatieve teksten en verschillende foto’s en films.

Oplevering en livegang


We zijn op het punt beland dat we de laatste check-up gaan uitvoeren. Dit betekend dat wij het drukwerk in een huisstijlmap aanleveren met alle elementen netjes onderverdeeld met kleurcodes, lettertypes en alle bestanden in vector en hoge resolutie.

De website zetten we online op de gewenste omgeving (hosting/cloud) en koppelen we indien het een webshop is, aan het betaalsysteem, en we stellen de laatste elementen goed in voor de zoekmachine, social media, beveiliging en doelpagina’s.

Voor het beheersysteem (CMS) wordt er een heldere uitleg gegeven zodat je gelijk lekker aan de slag kan.

Optimalisatie en marketing


We kunnen na de livegang van de website verder bepalen welke marketingactiviteiten we kunnen inzetten. Dit kunnen wij voor je doen door eerst de website verder te optimaliseren (SEO) en vervolgens een Google Adwords campagne in te zetten.

Het is belangrijk om eerst te bepalen welke doelen we willen bereiken. Aan de hand van deze doelen kunnen we met behulp van de juiste zoekwoorden een compleet campagne traject opstarten. We kunnen het resultaat vergroten door “landingspagina’s” te maken waar de bezoeker op terecht komt. Via deze pagina’s kan je de bezoeker sturen naar de juiste informatie of product.

Na het opzetten van de Adwords campagne houdt het voor ons zeker niet op.

We kunnen per dag, week of maandelijks de resultaten van je advertenties op Google AdWords analyseren en waar nodig bijschaven.

Dus waar wacht je op?

Vrijblijvende afspraak


Je kan bij ons langskomen in de studio, of we komen langs bij jou op locatie. Geheel gratis.

Ook 's avonds


Wij begrijpen goed dat je overdag druk kan zijn. Daarom kan je met ons ook 's avonds afspreken.

Alles-in-1


We ontwerpen je logo en kaartjes, maken jouw website en verzorgen alles tot in de puntjes.